בישול הוא אמנות, אך גם מדע - ולכל טבח, בין אם מתחיל ובין אם מקצועי, קורה לפעמים לעשות טעויות. טעויות קטנות יכולות להשפיע על הטעם, המרקם וההגשה של המנה. במאמר זה נסקור 10 טעויות נפוצות בבישול ונסביר כיצד ניתן להימנע מהן, כדי שכל מנה תצא מושלמת.
סירי נירוסטה הם הבחירה המובילה של שפים מקצועיים וחובבי בישול בכל העולם. הם עמידים ולא נשרטים בקלות, בטוחים לשימוש ומתאימים כמעט לכל סוגי הבישול. במאמר הזה נבחן את היתרונות שלהם, נבין איך לבחור את הסיר המתאים, ונגלה למה הם משתלמים גם במטבח הביתי וגם במטבח המוסדי.
ישנה תמימות דעים בין הטבחים והשפים בכל רחבי העולם על כך שכלי המטבח החשוב ביותר הוא סכין השף. הסכין משמשת את השפים למגוון עצום של פעולות חיתוך, קיצוץ, פריסה וקילוף. אך סכין שף אינה נחלתם רק של השפים. כיום, לכל טבח חובב יש לפחות סכין שף אחת איתה הוא עובד במטבח. מכיוון שהשימוש בסכין הוא מרובה, חשוב מאוד שהסכין איתה עובדים תהיה איכותית. הפרמטר החשוב ביותר בזמן קניית סכין הוא נוחות השימוש, יש לשים לב שהאחיזה נוחה גם לאחר שעות ארוכות של עבודה, שהאורך של להב הסכין מתאים לצרכים שלכם ומשקל הסכין אינו כבד מדי. ככל שהסכין מתאימה יותר לכף היד שלכם, כך החיתוך יהיה מדויק ומהיר יותר והעבודה במטבח תהיה קלה, נעימה ומהנה.
קמח כוסמין כבר מזמן הפך במטבחים רבים לקמח מוביל, יש לו ערך גלקמי נמוך וטען עדין ומשגע. חוץ מזה, שניתן להחליפו כמעט בכל מתכון ביחס של 1;1 עם המתכון המקורי (כלומר לא שלנות הכמות) וזהו יתרון עצום. אלו עוגות אישיות טעימות ויפות להגשה, ויש עליהן המון וריאציות להגשה…
בן עמי שף pugk, כאחת החברות הוותיקות והמובילות בתחום של אספקת ציוד למטבחים מוסדיים בכל חלקי הארץ. החברה דואגת לספק ללקוחותיה ציוד למסעדות מגוון ביותר, הכולל את כל מה שצריך לניהול נכון ומוצלח של מטבח. כמו כן, בשנים האחרונות אנו משרתים אלפי לקוחות פרטיים, בשתי החנויות שלנו: קרניטל שף – במתחם מול זכרון, ובסניף הראשי באור עקיבא בחנויות תמצאו כל מה שצריך בבית, החל מתבניות ואביזרי אפיה שונים, דרך כלי בישול מתוחכמים ואפילו חומרי גלם מגוונים לאפיה.